top of page

Politica de confidențialitate

 

Confidențialitatea datelor tale cu caracter personal este importantă pentru noi. Acest angajament de respectare a confidențialității îți explică ce date cu caracter personal colectează I2DS2 de la tine, prin intermediul interacțiunilor noastre și modul în care utilizăm datele respective.

Datele noastre de identificare sunt următoarele: Denumirea asociației: Soluții Integrate de Securitate, Apărare și Intelligence; Adresa: Blvd. Carol I, nr. 54B, camera 2, etaj 2, Sector 3, București; e-mail: office@i2ds2.org.

 

Ce sunt datele cu caracter personal?

 

„Datele personale” sau “datele cu caracter personal” sunt acele informații unice individuale privind o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata”), referitoare la nume, adresa, cod numeric personal, IP, e-mail sau număr de telefon, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

De fiecare data când solicitam datele tale personale o să iți explicăm scopul pentru care ne sunt necesare, unde păstrăm datele tale și cine are acces la acestea. Bineînțeles, te informam ca oricând dorești, îți punem la dispoziție informațiile pe care le deținem despre tine și bineînțeles ca le vom șterge dacă ne soliciți acest lucru.

 

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm?

 

Colectam date cu caracter personal pentru a putea răspunde cu succes solicitărilor tale. Furnizezi unele din aceste date direct, de exemplu, atunci când ne scrii un mesaj prin intermediul formularului de contact sau, indirect, date de identificare prin adresa ta IP. Noi nu folosim adresa ta IP pentru a te identifica, dar te informam ca aceasta este stocata in momentul in care accesezi website-ul nostru – in principal din motive de securitate.

In funcție de interacțiunile pe care le ai cu website-ul nostru, datele cu caracter personal pe care le colectam sunt următoarele:

  • – Nume și prenume – pentru identificare;

  • – Adresa de email – pentru comunicare;

  • – Număr de telefon – pentru comunicare;

 

Datele cu caracter personal solicitate in momentul transmiterii mesajului sunt folosite DOAR pentru a putea lua legătura cu tine și a răspunde cererii tale.

Date transmise involuntar, atunci când interacționezi cu website-ul nostru:

Adresa IP – Atunci când vizitezi website-ul nostru, adresa IP este înregistrată. Însă noi NU folosim adresa ta de IP pentru a te identifica sau pentru a fi folosita in alte scopuri.

Sistemul de operare, browser-ul, activitatea de navigare și alte informații despre modul în care ai interacționat cu website-ul.

Care este temeiul legal pentru prelucrarea acestor date?

 

Datele pe care ni le oferi voluntar (nume, prenume, telefon, adresa de email) – temeiul legal este diferit:

  • – consimțământul tău. (art. 6 alin. (1) lit. a din Regulamentul (UE) 679/2016) pentru activitățile de marketing direct, transmiterea de newsletter, invitații la evenimente, etc

  • – demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract sau pentru executarea unui contract (art. 6 alin. (1) lit. b și c din Regulamentul (UE) 679/2016) pentru achiziționarea serviciilor sau produselor noastre.

In privința datelor pe care le colectam automat prin folosirea cookies sau a altor tehnologii similare, temeiul pentru prelucrare este consimțământul. Odată cu accesarea website-ului îți dai în mod valabil consimțământul asupra prelucrării.

Care este scopul colectării datelor și cum folosim informațiile tale personale?

 

Poți opta în legătură cu datele pe care le colectam. Atunci când ți se solicită sa furnizezi date cu caracter personal, ai dreptul sa refuzi. Dacă alegi să nu furnizezi date care sunt necesare pentru a furniza un serviciu sau pentru a comunica cu noi, exista posibilitatea să nu poți obține informațiile pe care le dorești (de exemplu prin transmiterea informațiilor poți accesa informațiile destinate exclusiv membrilor înregistrați).

Numele și prenumele

Cum îți folosim numele și prenumele?

Pentru contactul cu tine

Este necesar ca tu să ne furnizezi anumite date personale pentru a putea începe comunicarea.

Detectarea și prevenirea fraudelor

Pentru a preveni folosirea datelor tale de către alți utilizatori, poate fi necesar să îți trimitem mail-uri pentru a-ți confirma identitatea.

Asistența client

Folosim datele pentru a oferi servicii de relații cu clienții și servicii de asistenta.

Informații despre telefon, laptop sau tabletă și despre cum folosești website-ul

Informațiile pe care ni le dai când navighezi pe website-ul nostru, inclusiv adresa IP și tipul dispozitivului. Totodată, salvăm informații despre modul in care folosești website-ul și aplicația.

Cum folosim informațiile despre telefonul, laptopul sau tableta ta și despre cum folosești website-ul

Îmbunătățim experiența ta pe website, oferindu-ți versiunea cel mai bine adaptata dispozitivului tău.

Oferirea celei mai bune experiențe de navigare pe website.

Protejam website-ul

Pentru a preveni și a detecta fraudele împotriva ta sau a website-ului nostru. Pentru a putea asigura confidențialitatea datelor.

Nu ești obligat să ne oferi niciuna din informațiile de mai sus, însă dacă nu faci asta, s-ar putea sa nu ai posibilitatea de a te bucura de deplina experiența de navigare pe website-ul nostru.

Perioada de retenție a datelor

Stocăm datele cu caracter personal doar pe perioada necesara îndeplinirii scopurilor, dar numai pana la momentul in care hotărăști sa îți dezactivezi contul de utilizator.

Cui transferăm date cu caracter personal?

Nu vom dezvălui informațiile tale către terțe părți, pentru a fi utilizate in propriile scopuri de marketing sau comerciale ale acestora, fără consimțământul tău.

Totuși, este posibil sa dezvăluim informațiile tale către următoarele entități:

Furnizori de servicii. Putem dezvălui informațiile tale altor companii care ne furnizează servicii și acționează in calitate de persoane împuternicite, cum ar fi companiile care ne ajuta pentru facturare, companiilor care se ocupa de mentenanța website-ului sau care trimit e-mailuri in numele nostru.

Aceste entități sunt selectate cu o grija deosebita pentru a ne asigura ca îndeplinesc cerințele specifice in materie de protecție a datelor cu caracter personal. Aceste entități au o capacitate limitata de a utiliza informațiile tale in alte scopuri decât cel de a ne furniza servicii;

Informațiile oferite de tine, ce conțin date de identificare pot fi folosite in comunicări comerciale sau răspunsuri la solicitările trimise de tine, iar in cazul unor solicitări legitime, vor fi transmise către autoritățile statului sau altor părți cu consimțământul sau la instrucțiunile tale.

În afara dezvăluirilor descrise in prezenta Politică de confidențialitate, este posibil să transmitem informații terților cărora consimți sau soliciți să efectuam o asemenea dezvăluire.

Ce drepturi ai ca persoană vizată?

Protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal este un drept fundamental. Articolul 8 alineatul (1) din Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene („carta”) și articolul 16 alineatul (1) din Tratatul privind funcționarea Uniunii Europene (TFUE) prevăd dreptul oricărei persoane la protecția datelor cu caracter personal.

Drepturile persoanelor vizate privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date: dreptul la informare si acces; dreptul de intervenție asupra datelor; dreptul la rectificare; dreptul la ștergerea datelor; dreptul la restricționarea prelucrării; dreptul la portabilitatea datelor; dreptul de opoziție si procesul decizional individual automatizat, inclusiv crearea de profiluri; dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere (www.dataprotection.ro).

Contact

Dacă ai nevoie de orice informații legate de website-ul, produsele sau serviciile I2DS2 ne poți contacta la adresa de e-mail: office@i2ds2.org

Dacă:

– vrei sa afli mai multe detalii despre informațiile din aceasta pagina,

– vrei sa nu mai folosim informațiile pe care le avem despre tine,

– vrei să îți exerciți oricare din drepturile enumerate mai sus,

– sau dacă ai o plângere la adresa noastră.

Te rugam sa ne scrii la adresa de email officec@i2ds2.org.

bottom of page